Šiais metais jau trečiąjį kartą vyks paroda-festivalis Heritas. Kaip ir pernai, turėsime specialią sesiją, kurios metu paveldosaugos specialistai teiks nemokamas konsultacijas kultūros paveldo objektų valdytojams, o ir visiems tiems, kas turės klausimų, susijusių su paveldo objektų tyrimų, tvarkybos ar pritaikymo darbais.

Dažnai nekilnojamojo kultūros paveldo savininkai bijo nežinomybės, pasiklysta painioje kultūros paveldo apsaugos srityje ir nežino kur kreiptis su skirtingo pobūdžio klausimais. Festivalyje Heritas turėsite unikalią galimybę gauti nemokamą konsultaciją savo problemai spręsti tiesiai iš profesionalių, patyrusių paveldosaugos ekspertų – architektų, konstruktorių, restauratorių, meistrų praktikų.

Konsultacijų sesijos metu ekspertai atsakys, ką galima ir ko negalima daryti, kokias procedūras reikia praeiti, tvarkant kultūros paveldo objektus ir siekiant gauti finansinę paramą bei kitus Jums iškilusius klausimus.

Registruoti savo klausimus galite iki rugsėjo 26 dienos –

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdSXlJEuaDQckEyI3NJD8vWhTbiMT7FXUjQyigl6UiabWOh7g/viewform?fbclid=IwAR24ol2vWvr_VBqEpx3eDuRusaMwR4CCHo6nHVGRBVC6NMLu4VW_pyW73dw

Atsakymus į užduotus klausimus gausite Kultūros paveldo festivalyje „Heritas’20: (Į)krauk paveldą!“, spalio 3 dieną, Šv. Kotrynos bažnyčioje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *